Læs det med småt når du lejer feriebil
Læs det med småt når du lejer feriebil

Nu varer det ikke længe før sommeren står for døren og hvis du, som mange andre danskere, har planlagt en tur sydpå, er du måske begyndt at overveje billeje. Med en lejebil kan du og familien komme let omkring på feriedestinationen, og således få det maksimale ud af jeres ferieuger. Sørg dog for at have den rette bilforsikring.

Når du skal Det skal du være opmærksom på

Et rigtig god tip til en bekymringsfri sommerferie er at få styr på billejen inden afrejse. Det sparer jer en masse tid og besvær at skulle løbe rundt i lufthavnen for at finde en ledig bil, fra det rette udlejningsselskab og til den rette pris. Hvis I får det klaret inden i ankommer til destinationen er der ro på når først i er fremme og ferien kan starte med det samme. Når I skal til at udvælge hvilket udlejningsselskab I skal benytte jer af, anbefales det at undersøge markedet grundet inden I tager en beslutning. Der er stor forskel på priserne de forskellige udbydere tilbyder, og hvad der eventuelt indgår i denne pris. Det er desuden altid anbefalelsesværdigt at vælge et udlejningsselskab der også har kontor i Danmark. Dette sikrer dig i tilfælde af uenigheder med selskabet, da det trods alt er nemmere at blive enige om en løsning når samtalen kan foregå på dansk frem for kroatisk.

Læs altid det med småt At have udvalgt det rette udlejningssted er et vigtigt skridt på vejen mod en bekymringsfri ferie, men det er ligeså vigtigt, hvis ikke vigtigere, at få læst detaljerne af lejekontrakten ordenligt igennem. I bør læse det der står med småt, så I er sikre på hvilken aftale I er ved at indgå. Detaljer der er værd at undersøge er bilforsikring og regler for at returnere bilen i samme stand som den blev udleveret. Sidstnævnte er desværre en faktor der ofte kan skabe problemer i udlandet, af den simple grund at selskaberne i mange tilfælde forsøger at sende dig på vej i en bil der allerede har skader, men som du ender med at skulle betale for. Hvad gælder regler for bilforsikring, er det en virkelig vigtig ting at have på det rene. Dette inkluderer standardforsikringens vilkår og betingelser, samt eventuelle ekstraforsikringer. Mange forsikringsselskaber har desværre ry for at skrive ekstra forsikringer på kontrakten, og opkræve pengene herfor efter kontrakten er underskrevet i god tro men uden viden om denne ekstra udgift.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on maj 7, 2015, 3:23 pm By
Categories: Diverse