“Eventyret venter den, som forstår at gribe det…. “

Invester i rejser, og bliv rig på oplevelser, hjertevarme og store smil.

“At rejse er at leve”. Det sagde H.C.Andersen engang. At han har ret, kan de fleste være enige i. Ikke desto mindre tager vi ikke hans ord til os. Tvært imod. Vi kører vi derud af med 200 km i timen, og i alt karriereræset glemme vi helt at geare ned og nyde livet. Men nu, nu er det på tide, at vi stopper op, og nyder livet mens vi har det. Før vi ved af det, kan det nemlig være for sent. Så grib dagen, lad det ikke blive ved tanken, men spring ud i det, og tag ud og oplev verden. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Her skal du tage hen

Oplevelser du aldrig glemmer, minder for livet, og total afslapning, det får du, hvis du rejser til Tanzania og Zanzibar. Her kan du nemlig både ligge i kokospalmernes skygge, og nyde synet af de kilometer lange hvide sandstrande, og du kan komme på verdens bedste safari og opleve “The Big Five”, som er alle Afrikas store og mægtige dyr som elefanten, giraffen, løven, det sorte næsehorn, og bøflen. Men det slutter ikke  her. For når du rejser til Tanzania og Zanzibar så møder du også en helt anden og meget speciel kultur, som du ikke finder mange andre steder. Du kan dermed kombinere kultur, natur og badeferie.

Oplevelser ud over det sædvanlige

Vi giver dig her en liste over alle de fantastiske oplevelser, du kan få i Tanzania og på Zanzibar.

  • Verdens bedste safari i storslåede nationalparker, og på savannen hvor du kommer helt tæt på alle de store dyr.
  • Badeferie på Zanzibar betyder kokospalmer, brede, hvide sandstranden og direkte adgang til det Indiske Oceans azurblå vand.
  • Snorkling i Zanzibars smukke koralrev.
  • Sejltur på Victoriasøen, Afrikas største og smukkeste ferskvands sø. Det blå vand funkler og solnedgangen gør det til en mindeværdig oplevelse, der printer sig på nethinden.
  • En særlig kulturoplevelse. Mød buskmændende ved Lake Eaysi. Langs søen lever stammerne nemlig som nomader og jager med bue og pil. Du kan derfor opleve en kultur, der ligger langt fra det du selv kommer fra.
  • Vidunderlige naturoplevelser – vandfald, skovklædte bjergskråninger og imponerende udsigter.
  • Stone Towns labyrintagtige gader med associationer til “1001 nats eventyr”.
  • Udflugtsmuligheder – krydderitur, delfintur eller Prison Island.
  • Kilimanjaro –  bestig Afrikas højeste bjerg. Turen går både gennem tropisk skov, sne og is. Og udsigten undervejs er fabelagtig.

zanzibar

 

 

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on juni 10, 2014, 3:54 pm By
Categories: Diverse