Lederuddannelser der skaber vækst

Invester i fremtiden – invester i lederuddannelser

Selvom krisen måske stadig kradser lidt, så kan det være en fordel at investere i lederuddannelser til dine afdelingsledere. Med en lederuddannelse får dine ledere nemlig en solid værktøjskasse, der hjælper dem i den daglige drift og ledelse. Og det er nødvendigt, fordi god ledelse skaber gode resultater og grønne tal på bundlinjen. En god leder er nemlig en nøglefigur, når det kommer til at skabe attraktive arbejdspladser, hvor medarbejderne trives og synes om at være. I forlængelse heraf  bidrager en god leder også til mere effektiv udnyttelse af ressourcerne, fordi medarbejdere, der trives på deres arbejde, også leverer en højere kvalitet i opgaveløsningen. At medarbejderne trives betyder dermed, at kunderne får den bedst mulige service. Og det er essentielt, da kunderne jo i sidste ende er dem, der sikrer virksomhedens eksistens. Faktum er dermed, at god ledelse tiltrækker de største talenter. Vil du derfor sikre dig, at netop din virksomhed altid tiltrække de bedste medarbejdere indenfor jeres felt, invester da i ledeuddannelser. Spørgsmålet er ikke om du har råd til det, men om du har råd til at lade være?

Hvad er god ledelse?

De fleste af os, genkender en god leder, når vi møder en.  Ikke desto mindre kan det være svært præcist at sætte fingeren på, hvad det er, der kendtegner en god leder. Helt konkret er dog ofte 5 faktorer, der gør sig gældende ved en god leder.

De 5 faktorer der gør en leder god:

  1. Lederen former fremtiden, ved at tænke langsigtet og langsigtet.
  2. Lederen får tingene til at ske. Det betyder at lederen er i stand til at omsætte strategi til handling. Lederen skaber både klarhed om sine beslutninger, og forstår at uddelegere opgaver, der får de forskellige teams til at arbejde godt sammen.
  3. Lederen forstår at udvikle de talenter, medarbejderne besidder. Desuden forstår lederen at identificere de talenter og kompetencer, der er brug for i organisationen. Lederen udvikler medarbejderne, engagerer dem og sikrer at de yder deres maksimale.
  4. Lederen forstår at udvikle nye ledere.
  5. Lederen stiller ikke bare krav til medarbejderes udvikling og kompetencer, men også til sig selv.  Det betyder at lederen er god til at lære af sine fejl , succeser, opgaver, kurser og medarbejdere.

Genkender du ikke ovenstående 5 punkter hos dine lederen, så er det måske grund til at kigge nærmere på, hvad lederuddannelser kan gøre for netop din forretning. Du kan finde mere information om lederuddannelser lige her.

leadership

 

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on maj 30, 2014, 11:22 am By
Categories: Diverse