Gode råd fra min backpacker rejse
Gode-råd-fra-min-backpacker-rejse-til-Thailand

Jeg var på mit livs backpacker rejse til Thailand. I dette indlæg vil jeg guide dig igennem en rigtig backpacker tur, som den skal være. De fedeste oplevelser sker når du er helt alene ,med kun en rygsæk på ryggen. 

Inden afrejsen

Inden jeg tog afsted på min tur, sørgede jeg for at jeg tog flere penge med end jeg regnet med at bruge. Da der altid kan opstå uforudsete problemer. Man bruger altid flere penge end hvad man lige regner med.

Jeg lagde alt mit gear og oppakning, på gulvet inden jeg tog afsted. For at sørge for jeg havde fået alt med. Det er nemlig ikke særlig sjovt at stå i Thailand og mangle noget.

Oplev din rejse fuldt ud

Det fede ved at backpacke er, at de fedeste ting sker på de mest uventet tidspunkter. Det er ofte det du har mindst forventninger til, der ender med at blive det bedste på din ferie. Derfor bør du være åben og klar på at møde nye mennesker og tag oplevelserne som de kommer.

Når du rejser alene har du en stor frihed og mange muligheder for at opleve ting, du ellers ikke ville opleve. Du kan rejse hvorhen du vil og gøre alt du ønsker uden at skulle tage beslutningen med andre. Som solorejsende vil du ofte opleve ting, som aldrig ville ske hvis du ikke backpackede.

Det vil gøre dig mere udadvendt og selvstændig at tage på backpacking alene. Der er ofte situationer hvor du er nødt til at leve som de lokale. Det giver en helt ny oplevelse og syn på tingene.

Er der ulemper ved at rejse alene?

Man vil ofte tro at det er ensomt at rejse alene. Da man ofte kommer i situationer hvor man møder helt nye mennesker man aldrig ville komme i kontakt med normalt. Du kan blive tvunget ud i at skulle bruge dine sprogevner ved at snakke med andre.

Du er meget udsat når du er alene. Det er vigtigt du passer på dig selv. Der findes meget kriminalitet, og du kan være et let offer. Du har mindre overblik om nogle prøver at stjæle fra dig. Så pas altid på dig selv, og vær opmærksom på hvilke situationer du bringer dig selv i.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on oktober 26, 2015, 3:17 pm By
Categories: Rejse