Drømmer du dig til sydens varme, men budgettet strammer? Se vores guide her
rejse-paa-budget

Aahhhh, du sætter dig til rette i liggestolen, efter du har taget den første dukkert i hotellets pool. Aftenen begynder at nærme sig, og temperaturen er faldet ned til behagelige 26 grader. Du mærker, hvordan alle dagligdagens bekymringer er forsvundet, mens du tager en slurk af den iskolde fadøl, du netop har fået serveret.

Det lyder skønt, ikke? Og langt skønnere end at navigere rundt i det ustadige danske ”sommervejr”, hvor man aldrig rigtig kan vide sig sikker for, hvornår næste skybrud rammer.

Hvis budgettet er det, der forhindrer dig i at komme ned til sydens skønne sandstrande, så læs vores fem gode råd til at få råd til mere ferie.

 

1) Køb afbudsrejser

Vi er naturligvis i en tid med lidt mindre forudsigelighed ift. rejser, men der er som udgangspunkt altid gode afbudsrejser, hvor du kan spare mange penge. Det kræver, at du kan være fleksibel ift., hvor du gerne vil hen, og hvornår den præcise afrejse og hjemrejse er.

 

2) Bo budgetvenligt

Hoteller er en pengesluger, og her ryger meget af rejsebudgettet. Det er komisk nok også der, vi sjældent har lyst til at opholde os. Anbefalingen er derfor, at du vælger et billigt hotel, som blot skal være fint nok til, at I kan have jeres ting og få en god nats søvn.

 

3) Tjen ekstra penge til rejsen

Du kan tjene penge hjemmefra, som kan bruges på at gøre rejsen mulig eller forsøde turen til de sydlige kyster. Her er naturligvis tale om, at du tjener penge ved siden af det job, du har, så du får en ekstraindtægt. Du kan tage ekstravagter, få et aften-/weekendjob, besvare betalte undersøgelser eller lignende.

 

4) Sammenlign priser

Det er naturligvis vigtigt, at du får tingene til den bedste pris, og derfor bør du sammenligne priser. Du kan sammenligne hoteller mod AirBNB, forskellige flyselskaber, afgange fra forskellige lufthavne og meget andet. Det vigtigste er, at du får overvejet mulighederne og kigger på priserne på forskellige løsninger.

 

5) Drop kufferten

Skal man på en kort tur, kan man ofte nøjes med håndbaggage. Det betyder, at du skal pakke lidt mere minimalistisk, end du måske normalt ville gøre, men her kan der være mange penge at spare. Hos mange af de billige flyselskaber koster kufferten lige så meget som din billet gør.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on juli 7, 2021, 2:12 pm By
Categories: Rejse