Er du i tvivl om lån?

pengepaafarten

Er du typen der tit er på farten og sjælent har tid til de økonomiske dele af hverdagen? eller er du på roadtrip med familien og mangler lidt ekstra lommepenge? Så er der rig mulighed for at du kan tage et lån i bilen, toget eller bussen. Der er efterhånden kommet mange muligheder for dig som låntager og her i indlægget vil du kunne læse mere om hvordan du kan få lidt fri rum i økonomien selvom du har travlt.

Den teknologiske udvikling kommer dig til gavn

Det er efterhånden blevet unormalt ikke at have enten sin mobil eller tablet med når man forlader huset om morgnen. I takt med at det er blevet normalt at have sine mobile enheder med sig, har låneudgiverne også gjort det nemmere for dig at få lidt ekstra penge på lommen.

Har du internet på farten er der mange muligheder, du kan med internettet let tage lån på de forskellige lånegiveres websider. Er du i et område hvor internettet ikke dækker, kan du til hver en tid tage et SMS lån, der ikke kræver at du har adgang til internettet men blot din mobil telefon.

Der er de samme låne krav som der er ved et normalt forbrugslån og sikkerheden er lige så høj som hvis du tog et forbrugslån på normalvis. Du skal derfor ikke føle dig usikker ved at tage et lån over din mobil eller tablet.

Ønsker du at tage et hurtigt lån, kan du altid gøre dette på Lånpengesmart.dk.

Er du i tvivl om du mange forskellige typer forbrugslån?

Forbrugslån er den overordnet betegnelse for flere forskellige lån hvor lånebeløbet er småt eller mellem stort og hvor låne perioden er kort. Herunder ligger en masse andre betegnelser og typer af lån. Eksempelvis findes der kviklån som er en låneform hvor du fra dag til dag eller i tilfælde endnu hurtigere kan låne et mindre beløb penge i en kort periode. Dette lån er ligeledes kendt under navnet et hurtiglån, det er præcis samme præncipper, blot et andet navn.

Der er ligeledes mikro- og minilån som er en lånetype der referere til det meget lille lånebeløb. I teorien bruges dette lån til mindre udgifter i hverdagen, hvis man eksempelvis har fået en uforudset regning der gør at der mangler penge til at købe mad.

Sidst men ikke mindst er der et SMS lån, denne lånetype er blot et forbrugslån man kan optage over en SMS. Det er samme krav som der er til de andre forbrugslån.

Der er ikke noget at sige til, hvis man er lidt forvirret over de mange lånetyper, men for det meste er det i bund og grund det samme forbrugslån bare under andet navn.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on august 8, 2017, 10:11 am By
Categories: Økonomi