Få finansiel opbakning på backpacker turen

Lån til backpacker rejsen

Er du en af de rejselystne typer der elsker drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen? Backpacker rejser er en eftertragtet drøm for mange der gerne vil opleve at rejse på en ny og anderledes måde. Ofte vil din backpacker rejse strække sig over en måneds tid, da meget tid vil blive brugt på vejene mod dit næste mål. Da backpacker livet kan være meget spontant, er der tit brug for ekstra lommepenge i mange situationer. Skal man låne penge i udlandet kan man ikke bare gå ind i en bank, derfor kan man søge andre alternativer som f.eks. online lån, til at finansiere sin rejse.

Lån let og hurtigt på farten

Smartphones eller tablets er efterhånden noget alle ejer og har med sig overalt. Det er derfor nok heller ikke en undtagelse, at du bringer den med dig, hvis du skal ud og rejse. Som backpacker er du konstant på farten og det er her, at online lån kan komme dig til fordel. Mange låneudbydere som f.eks Zaplo.dk, tilbyder et let og hurtigt lån online.

Fra din smartphone kan du med få klik finde låneansøgningen, som kun tager 2-3 minutter at udfylde. Med en simpel og gennemskuelig låneberegner kan du samtidig let få et overblik over hvor meget du låner og hvor meget du vil ende med at skulle betale tilbage. Alt efter hvad din rejse kommer til at byde på, kan du hurtigt låne op til 20.000 kr. så du derved virkelig kan få noget ud af din rejse.

Et online lån kan således også være utrolig fleksibelt ved at du ikke står og skal betale et stort beløb tilbage måneden efter. Hos Zaplo kan du låne i en periode over 12 måneder, så økonomien ikke bliver så hård. Da en backpacker tur typisk vil vare en måneds tid, vil du måske allerede være i stand til at betale lånet tilbage måneden efter, hvis du har lånt et mindre beløb.

Noget der også gør et online lån simpelt, er at det ikke kræver andet end et medbragt NemID. Mens du er på farten kræver det kun at du underskriver din låneansøgning med dit NemID. Derefter vil der i løbet af 1-2 dage stå penge på din konto.

Et online lån vil være den nemmeste løsning for dig der rejser rundt i verden. Selv hjemme i trygge omgivelser kan et online lån tit være hurtigere og nemmere, end at skulle igennem et almindeligt banklån. Et banklån kræver at du stiller sikkerhed, og de skal vide hvad pengene skal bruges på. Med et online lån slippes der helt for dette og giver dig frihed til at bruge dine penge på hvad der lyster.

 

 

 

 

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on oktober 7, 2015, 1:41 pm By
Categories: Diverse