Trekking på Kilimanjaro

kilo

Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg med 5.895 meter høj. Det mægtige bjerg ligger i Tanzania, nær grænsen til Kenya. Bjerget hæver sig godt 4.800 meter over det omgivende landskab, og uden tvivl imponerende at opleve.

Kilimanjaro trekking

Grunde til at trekke på Kilimanjaro

Der er mange grunde til at bestige Kilimanjaro, men nogle af de helt grundlæggende grunde er:

1. Kilimanjaros natur er fuldstændig betagende at opleve. Kilimanjaro er geografisk afsidesliggende og er udlagt som en nationalpark. Hvilket betyder at flora og faunaen bliver der værnet meget om. Der findes derfor strenge krav til at holde naturen ren og så naturlig som muligt. Dette er blevet respekteret, og der er trods de mange turister hvert år, fuldstændig ren og smuk natur på bjerget.

2. Kilimanjaro er et af verdens største naturlige vidundere. Bjerget som ligger tæt på ækvator, er snedækket på toppen og ejer grønne frodige skove, omgivet af tør savanne. Dette forskellige natur, bringer dig gennem alle klimabælter. Helt fra tør savanne, tropisk klima til at ende på toppen, hvor der er arktisk klima. Alt dette, kan opleves på blot en uges trekking.

3. At bestige Kilimanjaro skulle give en slags for udrensning og terapi. Mange bestiger bjerget for at udfordre sig selv eller realisere en livslang drøm. Andre mennesker bestiger bjerget for at markere en vigtig begivenhed i deres liv, noget de har opnået og er stolte af. Det er heller ikke så lidt at sige, at man har besteget Afrikas højeste bjerg.

4. Hvis du har drømmen om at bestige et bjerg, så er Kilimanjaro et oplagt valgt. Kilimanjaro er nemlig teknisk set det letteste bjerg at bestige, hvis man sammenligner det med de højeste toppe på verdens syv kontinenter. Derfor hvis det er din første gang du skal bestige et bjerg, så vælg Kilimanjaro.

Hvilket selskab skal man vælge at rejse med?

Trekking på Kilimanjaro, er ikke bare sådan lige. Det er vigtigt at man har en god, erfaren guide med, som kender området. Derudover er sikkerhed noget af det vigtigste, når man trekker i de højder.

Kvalitet og sikkerhed, er begge ting som Kipling Travel går meget op i. Det er ikke for meget sagt, når man siger det er en del af deres DNA. Kipling Travels højeste prioritet er at give dig en god og sikker oplevelse – og helt sikkert et spændende trek, du sent vil glemme.

Det er en af de mange grunde, for at vælge Kipling Travel fremfor andre rejseselskaber. Her vil du også trekke med guider, som er både erfarne og professionelle indenfor deres fag.

 

 

 

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on april 28, 2015, 9:59 am By
Categories: Diverse