Forkæl de kørende konsulenter med ordentlig rengøring

Selvom en virksomhed måske mestendels består af kørende konsulenter eller håndværkere, er det stadig vigtigt, at selve virksomheden er ren og pæn. Hvis ikke man som medarbejder har en ordentlig base, kan man have svært ved at motivere sig selv til at befinde sig der, og måske skyr medarbejderne ligefrem arbejdspladsen – og det skal ændres!

Sørg for at medarbejderne har et godt holdepunkt

Som virksomhedsleder er det dit ansvar at sørge for, at arbejdspladsen er et rart sted at være – og det skal også gælde de kørende medarbejdere. Om medarbejderne så er i virksomheden hele tiden eller kun er der af og til, skal I sørge for, at virksomheden er ren og pæn, og der er rart at være. Hvis ikke der er rart at være, får du det nemlig ikke nødvendigvis at vide, men måske viser dine medarbejdere dig det, ved ikke at dukke op. Måske vælger konsulenterne at arbejde hjemmefra, besøge en klient mere eller forlænge et besøg hos en klient, indtil arbejdsdagen er slut.

En af de måder hvorpå du kan sikre dig, at medarbejderne ikke flygter ved udsigten til at tilbringe tid på arbejdspladsen, er ved at sørge for, at du tilbyder et rart miljø. Hvis ikke I har et rart miljø med højt til loftet, gider dine medarbejdere måske ikke bruge tid hos dig. En af grundstenene i forhold til godt miljø, er at have rene og pæne lokaler. Hvis I ikke sørger for at gøre ordentligt rent, vil medarbejderne føle, at I ikke prioriterer deres ve og vel og helbed. Dårlig rengøring af arbejdspladsen kan nemlig både føre til støvallergi, stress og ringe motivation, og altså også til medarbejderflugt. Her er det altså vigtigt at virksomheden regelmæssigt gøres rent ved hjælp af professionel erhvervsrengøring.

I kan selv gøre meget

Som virksomhed har I ikke nødvendvis en masse ressourcer at bruge på erhvervsrengøring, men der er heldigvis en del tiltag, som I selv kan tage. I kan selv sørge for at tørre bordene af, vaske computerskærmene, støvsuge og rydde op af og til, når der trænger til det. Hvis I har et køkken, kan I også sørge for at rydde bordet for beskidt service, og i stedet sætte opvaskemaskinen igang. Sørg også for at smide gamle madvarer ud, både dem der ligger på bordet, og det der ligger i køleskabet – så undgår I en del dårligt lugt. I kan også selv sørge for at holde jeres toilet pænt langt hen af vejen. Sørg for at skrubbe kummen og håndvasken, når disse trænger, og rens også gerne spejlene en gang imellem – og hvis I bruger håndklæder, så husk at vaske dem!

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on november 4, 2014, 3:17 pm By
Categories: Diverse