Få en problemfri road trip

3849332031_fcc09bee93_o

Det danske landskab er stærkt undervurderet og at tage et roadtrip gennem det danske land kan klart anbefales. Det er ikke som en safari i Afrika men Danmark har sin egen charme og mange af dyrene i naturen er mindst lige så interessante som eksempelvis en antilope. Så smid en kufferten i bilen og tag familien med ud på et eventyr indenfor landets grænser.

Forbered bilen på det danske vejr

Den bedste måde at forberede bilen er ved en undervognsbehandling. En undervognsbehandling er essentiel når man køre i Danmark. Vejret er meget vådt og med de lave temperaturer samler der sig kondensvand i hulrum og ved pladesamlinger på bilen. Dette resultere i rust, der tærer på bilen og gør bilen svag.

I stedet for undervognsbehandling kan vælge at behandle den rust der kommer, men dette er utrolig dyrt da rusten for det meste gnaver sig ind i bilens plader. Da en undervognsbehandling kun skal foregå ca. hvert tredje år kan det i høj grad betale sig at investere i bilens levetid.

Det er vigtigt at være opmærksom på at mange nye biler kommer fra fabrikken med en 6 års rustgaranti. Denne garanti sikre ikke at bilen er rustfri i 6 år, de 6 års rustgaranti er nemlig forbeholdt at man overholder de eftersyn som fabrikanten informere om. Har din bil 6 års rustgaranti, så vær derfor opmærksom på bil fabrikantens krav til vedligeholdelse hvis du vil bibeholde garantien.

Vær klar ved ulykker

Hvis uheldet er ude er det vigtigt at man er forberedt og kan afværge farlige situationer hurtigt. En god måde at gøre dette på er ved at have en sikkerhedspakke i bilen. Udover den lovpligtige sikkerhedstrekant er det anbefalet at have følgende i bilen.

Brandslukker
Træktov
Lommelygte
Sikkerhedsvest
Startkabler
Nødhammer
Handsker

Med denne sikkerhedspakke er det muligt for dig at håndtere stort set alle ulykker og afværge fare. Er bilen eksempelvis gået i stå og man holder i vejkanten, er der stor fare for at en anden bilist ikke ser bilen og derved påkørte bilen. Ved at have det rette udstyr i bilen, kunne man i stedet sætte sikkerhedstrekant op og ligeledes iføre sig en refleksvest.

Vil man være helt sikker på ikke at blive stoppet i sit road trip kan man til hver en tid tage en ekstra reserve dunk med benzin og ligeledes ekstra olie med i bilen så man er sikker på ikke at løbe tør midt på vejen.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on april 9, 2015, 3:46 pm By
Categories: Diverse