Sådan tackler du uventede regninger

Lavvande i kassen

Er du presset økonomisk, og har du hovedpine over, hvordan du skal få budgettet til at hænge sammen? Så læs med her. Lånpengesmart har måske svaret på dine bønner.

Få råd til ekstra udgifter og uventede regninger

Hvad gør du, når der er lavvande i kassen, og kalenderen har passeret d. 20 i måneden? Lånio er en lånevirksomhed, der kan hjælpe dig, når du er i økonomisk knibe, for det er vi vist allesammen på et eller flere tidspunkter. Oftest er det dog i slutningen af måneden, at det begynder at se lidt stramt ud. Sidst på måneden er det nemlig sjældent, at der er luft nok til uventede regninger eller lidt hverdags-luksus. Dumper der derfor en ekstra varmeregning ind af døren, skal bilen akut til mekanikeren eller får du et vanvittigt godt tilbud på weekendtur, du simpelthen ikke kan sige nej til, så fortvivl ej. Det skal nok gå alt sammen alligevel.  Hos Lånpengesmart kan du nemlig låne op til 4000 kr helt rente- og gebyrfrit. Du har pengene allerede samme dag, eller dagen efter, at du ansøger.
Lånpengesmart giver dig derfor adgang til hurtige penge. Du skal nemlig ikke gøre andet end at udfylde en låneansøgning. Resten kører af sig selv. Det kan ikke være meget nemmere at låne penge. Og der er ingen restriktioner. Du kan bruge pengene på lige præcis det, du har lyst til.

Det eneste der kræves, er, at du opfylder følgende krav.

  • Du er mindst 20 år gammel.
  • Du er dansk statsborger.
  • Du har et NemID.
  • Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret.
  • Du har en aktiv e-mail adresse.
  • Du har en dansk folkeregisteradresse, der ikke er beskyttet.
  • Du har et dansk telefonnummer.
  • Du har en dansk bankkonto.

Det er altså meget simple krav, så de fleste kan blive godkendt til at låne hos Lånpengesmart . Du behøver derfor ikke længere gå i baglås, hvis regningerne vælter ind af døren i en måned. Og her er det værd at bemærke, at der står ” i en måned”, og ikke i hver måned. Lånpengesmart `lån er nemlig kortfristede, hvilket vil sige, at de har en løbetid på 30 dage. De er derfor ideelle til at supplere økonomien i en enkelt måned med ekstra udgifter.  Således at man låner til det, der skal betales lige nu og her, og derefter betaler lånet tilbage, når man har fået løn. Det kan nemlig ske for os alle, at vi får en uventet dyr regning, vi har ikke har kalkuleret med, der derfor vælter budgettet. Men er det et generelt problem, at økonomien hver måned så at sige “vælter”, så kan et lån ikke redde noget. Det kan kun gøre ondt værre. Et generelt problem tyder nemlig på overforbrug. Og det skal udredes på en helt anden måde. Før man optager lån, skal man derfor være bevidst om, hvorfor man optager det.

 

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on april 4, 2016, 2:23 pm By
Categories: Økonomi