Et billigere roadtrip på Highway 1
Det ultimative roadtrip Highway 1

Du har set det i film, du har hørt flere venner der har taget turen og nu må det snart være din tur. Turen langs Californiens smukke kystlinje er ikke kun bjergtagende, men faktisk til at betale for hvis du ser dig for. Her giver vi dig 5 tips til et billig(ere) roadtrip i smukke USA.

1. Find den rigtige lejebil

Det kan være en rigtig god ide at leje bilen hjemmefra, så du er sikker på, at der står en ledig bil klar til dig, når du lander i Californien. Når du lejer bil, skal du se dig for, hvis du vil have den billigste bil og den billigste bilforsikring. Hvis du lejer bilen af et selskab med kontor i Danmark er du bedst sikret, men uanset hvad, bør du undersøge, hvor meget du er dækket af den inkluderede bilforsikring.

2. Lav en rute

En af fordelene ved et roadtrip er, at man kan tage én dag ad gangen og derfor vil vi ikke anbefale dig at planlægge turen ned til mindste detalje. Med dette sagt, bør du dog være opmærksom på at meget at Californien består af bjerge, hvorfor det der kan ligne en smutvej på kortet kan ende med at tage dig flere timer. Hvis du har planer om at tage ind i landet også, kan du derfor overveje hvor og planlægge ruten derefter.

3. Book billetter på forhånd

Mange af de store seværdigheder bliver udsolgt lang tid i forvejen, hvis du besøger i sommeren. Det kan derfor være en rigtig god ide at overveje, hvad I kunne tænke jer at se på jeres tur, og så undersøge hvorvidt det er muligt at bestille billetter på nettet. Du vil blive overrasket over hvor tidligt du skal være ude, når det kommer til de berømte landemærker og attraktioner.

4. Benyt dig af deleøkonomitjenester

Ligesom herhjemme er deleøkonomiske tjenester virkelig populære i USA. Når det kommer til overnatniger er services såsom Air BnB og Couchsurfing yderst populære, og det bør derfor være nemt for dig at finde en billig overnatning. På denne måde får du også muligheden for at komme lidt tættere på Amerikanerne, og lære kulturen endnu bedre at kende.

5. Spis lokalt

Det er en gammel tommelfingerregel, at hvis de lokale spiser der, så er det god mad. Dette gør sig naturligvis også gældende i USA, og du kan med fordel se efter hvor der er mest fyldt, selvom stederne måske ikke ser så fancy ud. Noget af det bedste og mest autentiske mad i USA får du på dinere i de små byer på din vej. Så gør dig selv en tjeneste og lav et stop.

About

Erfaren backpacker der guider dig gennem alt der er værd at vide. Så du kan drage ud i verden med kun en rygsæk på ryggen.

Posted on maj 17, 2016, 2:11 pm By
Categories: Økonomi, Rejse